31 Aralık 2007 Pazartesi

Mitsubishi, L200'ünü Antalya'da tanıtacak

Türkiye'de Temsa tarafından temsil edilen Mitsubishi Motors'un pick-up sınıfındaki temsilcisi L200'ün tamamen yenilenmiş modelinin Avrupa lansmanı, Türkiye'de gerçekleştirilecek. Avrupa otomotiv basınının kalbinin atacağı organizasyon, aynı zamanda Türkiye için de bir tanıtım fırsatı olacak.
Mitsubishi'nin, zorlu Dakar Ralli'sinde yarışan Pajero Evolution modelinden esinlenerek geliştirdiği ve Avrupa'da 2006 yılının ilk yarısında piyasaya sunulması planlanan yeni Mitsubishi L200, Avrupalı gazetecilere, Antalya'da düzenlenecek test sürüşüyle tanıtılacak. 23 Ocak-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek L200 Avrupa lansmanına, 24 ülkeden yaklaşık 500 basın mensubu katılacak.

Otomatiği de olacak
Yeni L200, Mitsubishi'nin modern Avrupalı pick-up yaklaşımını yansıtıyor. Müşterilerin hem iş, hem de özel kullanımla ilgili tüm beklentilerini karşılamak üzere tasarlanan yeni L200, kamyonetin sağlamlığının yanı sıra, modern bir arazi otomobilinden beklenen tasarım, konfor ve güvenlik özelliklerini sunmakta. Araçta yepyeni 2.5 litre 136 HP'lik bir turbo dizel motor bulunurken, ayrıca isteğe bağlı olarak otomatik vites kutusuyla da alınabilecek.
Mitsubishi'nin lansmanı, Dacia'nın Logan modeli için Kapadokya'da düzenlediği dünya lansmanının ardından, bu tipteki ikinci büyük lansman niteliği taşıyor. Logan'ın pek çok önemli otomobil dergisinde kullanılan fotoğrafları, Kapadokya'da çekilmişti. Opel ise, spor modeli Astra GTC için Yunan ve Türk gazetecilere, Türk ve Yunanistan etapları da olan bir test sürüşü düzenlemişti

Hiç yorum yok: